(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖINSINÖÖRI
Terrafame

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko sinä uusi SÄHKÖINSINÖÖRIMME?
 
Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sotkamossa. Hyödynnämme ainoana maailmassa kasaliuotustekniikkaa nikkelin ja sinkin tuottamiseen. Näiden lisäksi tuotamme kuparia ja kobolttia. Tuotantoprosessimme perustuu louhintaan ja malminkäsittelyyn, bioliuotukseen sekä metallien talteenottoon. Malmi louhitaan avolouhoksesta, minkä jälkeen se murskataan, agglomeroidaan ja siirretään bioliuotuskasoille. Bioliuotuksessa kierrätettävästä tuotantoliuoksesta erotetaan metallit, jotka saostetaan ja suodatetaan myytäviksi tuotteiksi metallitehtaalla.  Rakenteilla olevan akkukemikaalitehtaan myötä päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidi jalostetaan sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta.

Haemme nyt sähköinsinööriä sähkönjakeluverkon kunnossapito- ja uudisprojektitehtäviin. Tehtäviisi kuuluu eri prosessien kehittämistä yhdessä tuotanto-osastojen henkilöstön kanssa. Tehtävän hoitamisessa olennaisena osana on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja sujuva yhteistyö eri organisaatioiden kanssa.

Olet luonteeltasi aktiivinen, haluat oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä kunnossapito-organisaation kanssa. Sinulla on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan sekä kykyä hallita useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti ja reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai insinööri) sekä useamman vuoden työkokemus sähkönjakeluverkon ylläpidosta, rakentamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässä on eduksi suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 29.2.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat
Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.