(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme SÄHKÖINSINÖÖRIÄ Tampereelle

Elenia tarjoaa sinulle nuorekkaan kivan tiimin, jossa autetaan toisia ja opitaan yhdessä. Meillä töitä tehdään tuloksekkaasti, mutta turhaa nipottamatta ja joustavasti mm. etätöitä hyödyntäen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa suunnittelun ammattilaiseksi sekä tilaisuuden olla rakentamassa ja kehittämässä tiimiä eteenpäin!

Meissä on energiaa

Tulet osaksi sähköisen suunnittelun tiimiä, joka vastaa Elenian kaapelointiprojektien ja liittymien sähköisestä suunnittelusta, sekä verkkotietojen hallinnasta sähköisissä järjestelmissämme. Sinun tehtävänäsi tulee olemaan oman vastuualueesi isojen ja pienien verkoston rakentamistöiden sähköinen suunnittelu ja kustannusarvioiden tekeminen ja toimintamme kehittäminen. Tarjolla oleva tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 loppuun.

Näillä eväillä jatkoon

Suunnittelijan työ edellyttää oikean työotteen ohella vähintään AMK –insinöörin tasoista sähkövoimatekniikan koulutusta. Tehtävä räätälöidään osaamisesi perusteella, joten voit olla vasta valmistunut, tai jo kerännyt työkokemusta sähköverkon suunnittelutehtävistä. S1 tutkinto ja kokemus Trimble NIS järjestelmästä sekä verkkotietojen dokumentoinnista katsotaan eduksi, samoin kokemus valokuituverkkojen suunnittelusta tai rakentamisesta.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on tehtävään tai Eleniassa työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, ole ihmeessä yhteydessä tiimin esimieheen suunnittelupäällikkö Evgenia Tkachenkoon. Evgenia vastailee kysymyksiisi puhelimitse 0400 987 365 seuraavina aikoina: 26.8. klo 12 – 13 tai 4.9. klo 12 – 14.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 8.9.2019 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.