(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Gardner Denver Industrials Group on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien marineteollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto. Gardner Denver Industrials Group on osa Gardner Denveriä, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.

Haemme Gardner Denverille Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

sähköinsinööriä suunnitteluosastolle.

Sähköinsinöörin tehtävässä työskentelet ruuvikompressoreiden sähkö- ja ohjausyksiköiden suunnittelu- ja tuotekehitysprojekteissa. Vastuualueellesi kuuluvat mm.:

  • sähkömoottoreiden suunnittelu
  • sähkökaappien suunnittelu
  • sähköpiirustusten teko ja ylläpito
  • kompressoriohjaimen tekninen määrittely sekä testaukset
  • tuotannon tekninen tuki

Toivomme sinulta insinööritason koulutusta (esim. sähkö- tai automaatiosuunnittelu) sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on kokemusta sähköasennuksista sekä CAD-perusteisesta sähkösuunnitteluohjelmistosta. Tehtävässä tarvitset sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tehtävässä menestyäksesi omaat hyvät vuorovaikutustaidot, priorisointi- sekä ongelmanratkaisukyvyn. Tyyppinä olet ulospäinsuuntautunut etkä hätkähdä nopeista tilannemuutoksista. Sinulla on halu kehittää toimintaa eteenpäin ja rohkeutta puuttua ongelmakohtiin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Gardner Denver huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakea kannattaa pikaisesti!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja?Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 henkilöstökonsultti Pirita Haapaselta puh. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/