(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖINSINÖÖRI
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi pääkaupunkiseudulle asiantuntijaorganisaatioon

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa toimit osana sähkötiimiä ja vastaat Helsingin alueen sairaaloiden sähköteknisistä asioista yhdessä muiden osaajien kanssa. Sähkötiimin tavoitteena on yhtiön arvoja tukevat tehtävät, erityisesti häiriötön sairaalatoiminta ja hyvä asiakaspalvelu. Monipuolinen toimenkuva sisältää laaja-alaisesti sähköpuolen tehtäviä, kuten pienten investointien ja korjausprojektien hoitoa, PTS-suunnittelua, käytönohjausjärjestelmän kautta tapahtuvia kojeiston käyttötoimenpiteitä, pienjännite- tele- ja turvajärjestelmien ylläpidon hankintaa ja valvontaa, riskien kartoitusta ja poikkeustilanteisiin varautumista. Työtehtäviesi menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää sähkö- tele- ja turvateknistä tuntemusta ja kykyä toimia esimiehenä.

Sinulla on soveltuva tutkinto, esim. sähkövoimatekniikan insinööri/teknikko ja hyväksi lasketaan S1 tai S2 sähköpätevyys.  Edellytämme työkokemusta sähköpuolen korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 22.4.2019 mennessä, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi HUS-Kiinteistöjen sivuilla: https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/ 

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Mika Huttu puh. 040 5745 042.