(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme Olkiluotoon

Sähköinsinööriä

Haemme nyt sähköinsinööriä laitosyksiköidemme sähköteknisiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävänäsi on osallistua uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme erilaisten sähköjärjestelmien teknisiin selvityksiin, vaatimustenmukaisuuden arviointeihin ja muutostöiden toteutukseen pääsuunnittelijana sekä teknisenä asiantuntijana. Olet myös mukana laite- ja järjestelmätason suunnittelussa ja toimituksen seuranta- ja tarkastustehtävissä. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon. Työhösi kuuluu myös raportointia ja dokumentointia.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Työhön sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia järjestelmä- ja tekniikkatason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi huippu tason asiantuntijaksi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus sähkötekniikan alalta. Omaat vahvan perustekniikan tuntemuksen ja pystyt käsittelemään laajoja asiakokonaisuuksia. Aiempi työkokemus on eduksi. Arvostamme myös prosessitekniikan tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemusta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

    Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkötekniikan osaamiskeskuspäällikkö Jari Tauluvuori, puh. (02) 8381 2400 tai sähkötekniikan pääinsinööri Seppo Härmälä, puh. (02) 8381 3404.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 10.3.2019 osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!