(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖINSINÖÖRI
Finnsementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Haemme Paraisten sementtitehtaalle sähköjärjestelmien ylläpitoon

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Sähköinsinööri osallistuu tehtaan sähkökunnossapidon ja ennakkohuoltojen töiden suunnitteluun ja toimii tehtaan sähkölaitteistojen käytönjohtajana sekä sähkötöiden johtajana (S1). Toimen haltija vastaa sähköjakeluverkon ylläpidosta ja osallistuu projektityöskentelyyn sekä prosessiteollisuuden monipuolisiin sähkö-, automaatio- ja tiedonhallintajärjestelmien tehtäviin. Tehtävään kuuluu yhteistyö alihankkijoiden ja alan palveluiden toimittajien kanssa.

Toivomme hakijalta:

  • sähköinsinöörin tutkintoa
  • S1-pätevyyttä
  • hyvää organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • vastuuntuntoa, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • muutaman vuoden kokemusta prosessiteollisuudesta.

Molempien kotimaisten kielten hallinta sekä englanninkielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme:
Itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Kansainväliset uramahdollisuudet ovat osa konsernimme henkilöstön kehittämistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkö- ja automaatiopäällikkö Jonas Nordlund, puh. 0201 206 348.