Sähköinsinööri, Sähkötekniikka yksikköön
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Sähköinsinöörin toimessa hoidat vuosiohjelmatöiden, sisäilmakorjausten, pienehköjen peruskorjausten ja -parannusten sähkösuunnittelun hankinnan ja ohjauksen. Tehtäviisi voi kuulua myös kaupungin investointiohjelman rakennushankkeiden vastaavia tehtäviä. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä mm. Suunnittelupalvelujen, rakennuttamisen, vuosikorjausten ohjelmoinnin ja kunnossapidon asiantuntijoiden kanssa. Muita yhteistyötahojasi ovat asiakastoimialojen vastuuhenkilöt, sisäisiä palveluja tarjoavat kaupungin organisaatiot ja sopimustoimittajat.

Hyvä tausta tehtävään on sähkösuunnittelu-, rakennuttamis- tai sähköurakointikokemus.

Yhteistoiminta ja kanssakäyminen hankkeen eri osapuolien kanssa on luonnollinen osa tehtävääsi. Tehtävässäsi osallistut myös toimintatapojemme ja rakennustemme kehittämistyöhön, jolla varmistamme onnistuneen rakennushankkeen läpiviennin sekä turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset.

Sähköinsinööri työskentelee Suunnittelupalvelujen Sähkötekniikka-yksikössä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Suunnittelupalvelut-palvelualue vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden, vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa, sekä taloteknisten järjestelmien työmaavalvonnasta.

Työaika: Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva sähköalan korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta talonrakennushankkeiden sähkö- ja tietoteknisten järjestelmien suunnittelu-, rakennuttamis- tai urakointitehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää tietotekniikkaosaamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta erilaisista urakkamuodoista ja tietomallityöskentelystä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 530 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 268 milj. euroa. Rakennutamme kaupungin hankkeita vuosittain noin 70 - 120 miljoonan euron arvosta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot