(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri projektitehtäviin Kajaaniin tai Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019Työn kuvaus:
  Prometec on vuonna 2012 perustettu innovatiivinen asiantuntija- ja teknologiayritys, jonka erikoisosaamisalaa on biomassojen laadunvalvonta. Prometec on tuonut markkinoille vuonna 2016 täysin automaattisen näytteenottorobotin (Q-Robot) biomassaa energiantuotannossa käyttävien voimalaitosten polttoaineen näytteenottoon. Tavoitteenamme on kasvaa markkinajohtajaksi kokonaisvaltaisen polttoaineen laadunvalvonnan palveluntarjoajana Suomessa ja Euroopassa. Tuote- ja palvelukonseptimme perustuvat asiakaslähtöiseen jatkuvaan kehittämiseen yhdistettynä uusimpien teknologiaratkaisujen ja teollisen internetin hyödyntämiseen.
 
Haemme nyt Prometec Tools Oy:lle
 
SÄHKÖINSINÖÖRIÄ PROJEKTITEHTÄVIIN
 
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Työpaikan sijainti voi olla joko Kajaanissa tai Oulussa. Tulet toimimaan projektiorganisaatiossa osana projektitiimiä. Tehtäviisi kuuluu sähkösuunnittelun ja -dokumentoinnin laadunvalvonta ja ylläpito. Toimit laitevalmistajien ja sähköasentajien, sekä projektiorganisaation ja asiakkaan välisissä rajapinnoissa.
 
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta sähköasennuksista käytännön tasolta sekä tuntemusta sähköasennuksiin liittyvästä standardisoinnista ja vaatimuksista. Pohjakoulutukseltaan voit olla esimerkiksi sähköasentaja, jonka jälkeen olet jatkanut opintoja insinöörikoulutuksella. Haemme sosiaalista ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevaa henkilöä, jolla on halu kehittyä ja oppia uutta. Englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen.
 
Työtehtävät koostuvat suurimmaksi osaksi sähköpuolen koordinointiin liittyvistä tehtävistä, mutta tehtäviin voi kuulua myös vianetsintää sähkökytkennöistä sekä viallisen komponenttien tunnistamista kentällä. Tehtävään ei lähtökohtaisesti kuulu sähkösuunnittelua eikä sähköasennusten tekoa, joten pääpaino on tehtävien koordinoinnissa sekä sähkökuvien ja sähköasennusten ymmärtämisessä.
 
Tehtäviä ovat:
 

  • Asiakasvaatimusten vaatimustason tunnistaminen tarjouslaskentaa varten
  • Alihankkijoiden kilpailuttaminen
  • Sähkösuunnittelun laadunvalvonta
  • Sähkösuunnitelmien revisioiden hallinta
  • Sähkökomponenttien tilaus ja tilausten seuraaminen
  • Sähkötöiden laadunvarmistus
  • FAT testauksen koordinointi ja raportointi
  • Sähkökomponenttien varastonhallinta
  • Sähkötöiden takuukorjausten koordinointi ja hallinta

 
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan tulevaisuuden toimialalla, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.
 
Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi viimeistään 08.03.2019 sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Haastattelut pidetään viikolla 11.  Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094 (lomalla 3.3.-8.3.2019)

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähköinsinööri


Sijainti:  KAJAANI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu