(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri projekti-insinööriksi
Elenia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie projektit tuloksellisesti päätökseen? Työskentelet mielellään itsenäisesti tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista? Kykenet päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaat luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi?

Nyt haemme Elenia Oy:n Projektinjohto ja rakennuttaminen -yksikköön Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ PROJEKTI-INSINÖÖRIKSI

Projektinjohto ja rakennuttaminen -yksikkö vastaa sähköverkkotöiden rakennuttamisesta, onnistuneesta läpimenosta sekä säännöllisestä sidosryhmäyhteistyöstä kuntien, palvelutoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Projekti-insinöörinä projektinhallintatiimissä olet vastuussa tiimin erilaisista kehitystehtävistä, mitkä liittyvän tiimin- ja sähköverkonrakentamistehtäviin. Teet palvelutoimituksiin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa ja tarkastuksia. Tehtävä edellyttää tiivistä yhteistyötä tiimin jäsenien, yhtiön muiden tiimien ja laajan kumppanuusverkostomme sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI-tutkinto ja työkokemusta alalta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Hyvää järjestelmäosaamista ja kykyä kehittää omaa tekemistäsi.
  • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja eri sidosryhmiemme kanssa.
  • Kokemus sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista tehtävistä urakoinnissa on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinhallinnan päällikkö Hannu Lammi, puh. 040 673 51 83 (tavoitettavissa 27.09.2019 klo 09.00 alkaen).

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 11.10.2018 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.