(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri kunnossapitoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Työnkuvaus
Etsimme asiakkaallemme sähköinsinööriä teollisuuden kunnossapidon tehtäviin. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen.

Tehtävässä menestymisen edellytykset
Edellytämme hakijalta logiikoiden hallintaa sekä sähkökuvioiden ja piirikaavioiden lukutaitoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vankka sähköalan tuntemus ja useamman vuoden työkokemus kunnossapidon tehtävistä. Toivomme, että omaat hyvän paineensietokyvyn, joustavan työotteen ja asiakaspalveluhenkisen persoonan.


Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä. Tässä työssä osaamisesi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki.


Hakuprosessi
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, käythän jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121