(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri kumppanivastaavaksi
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie yhteistyön voimalla projektit ja työt tuloksellisesti maaliin? Työskenteletkö mielelläsi tehtävissä, joissa olet vastuussa laajoista kokonaisuuksista? Kykenetkö itsenäiseen päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaatko luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi?

Nyt etsimme sähköverkkoliiketoimintaamme Tampereelle

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ KUMPPANIVASTAAVAKSI

Tarjoamme haasteellisen näköalapaikan dynaamisessa Elenian Aluekumppanuudet -tiimissä.

Tiimimme vastaa alueellisten urakointikumppaneidemme johtamisesta, yhteistyöstä, tilaus-toimitus -prosessien kehittämisestä sekä töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä. Tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa.

Aluekumppanimme hoitavat vuosittain tuhansia sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyviä työtilauksia. Tiimimme vastuulla on näiden töiden toteutus, huolehtien samalla turvallisuudesta, asiakaskokemuksesta, ympäristöstä, laadusta ja budjetista.

Työt eivät lopu kesken; tänä vuonna Elenia investoi sähköverkkoon kokonaisuudessaan yli 140 miljoonaa euroa ja tahti jatkuu.

Sinun roolisi

Kumppanivastaavana huolehdit vastuullasi olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Teet töihin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä toimit turvallisuuskoordinaattorina vastuullasi olevissa töissä. Kehität kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua. Teet päivittäistä yhteistyötä vastuullasi olevan aluekumppanin sekä muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Kumppaniyhteistyö ja tiimityöskentely ovat sinulle luontevaa jokapäiväistä toimintaa. Työssäsi sinua tukevat tiimimme muut kumppanivastaavat, tilauskäsittelijät, prosessikoordinaattorit ja aluetyökontrolleri – kaikki aktiivisia ja näkemyksellisiä osaajia. Tiimimme sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan. Kumppanivastaavan työssä jokainen päivä on erilainen, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI:n tutkinto ja työkokemusta alalta.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista tehtävistä urakoinnissa.
  • Hyvää järjestelmäosaamista.
  • Motivaatiota ja kykyä kehittää omaa osaamistasi.
  • Hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja kokoustaitoja eri sidosryhmiemme kanssa.
  • Kykyä tarkastella tilanteita sekä kokonaisuuden että palveluntuottajan näkökulmasta.
  • Rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä ja päätöksentekokykyä.
  • Yhteistyökykyä ja joukkuepelaajan asennetta.

Eduksesi luetaan S1-pätevyys sekä rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa aluekumppanuuspäällikkö Harri Salomäki, puh. 040 521 5729.

Jos haluat kysyä tarkasti kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa yhdelle tiimimme kumppanivastaavista: Olli Mäntyranta, puh.  040 669 5530.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.5.2018 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi motivaatiostasi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi.