(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri Kööpenhaminaan, kokoaikainen, Fingrid Oyj
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Sinä sähköinsinööri, haluatko työskennellä kansainvälisessä työympäristössä ja päästä tutustumaan pohjoismaiseen kulttuuriin työsi ohella? Oletko kehittymishaluinen kaveri, joka janoaa päästä työskentelemään osaksi mielenkiintoista projektia? Mikäli vastasi kyllä, olet etsimämme sähköinsinööri Nordic RSC:n hankkeeseen Kööpenhaminaan!

 

Etsimme sinua 

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme, Fingrid Oyj:lle rohkeaa sähköinsinööriä noin kahden vuoden mittaiseen työsuhteeseen Kööpenhaminaan. Työsuhteen pituus määrittyy Kööpenhaminan komennuksen pituudesta riippuen, arviolta tehtävä tulee kestämään 2022 maaliskuuhun saakka. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Fingridille. Työsuhde alkaa Suomessa muutaman kuukauden perehdytysjaksolla Helsingissä, minkä jälkeen pääset siirtymään työskentelemään Kööpenhaminaan.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yhteisessä Pohjoismaisessa Nordic RSC:n (Regional Security Coordinator) hankkeessa, jossa uusi sähköverkon kapasiteetinlaskentajärjestelmä otetaan käyttöön ja käyttövarmuus- ja kapasiteetinlaskenta sekä verkkomallit yhdistetään eri pohjoismaiden välillä. Tehtävissäsi tulet osallistumaan liiketoimintaprosessien kehittämiseen ja IT-työkalujen käyttöönottoon. Lisäksi tulet työskentelemään sähköverkkojen kapasiteetin laskennan tehtävissä sekä olemaan yhteydessä palvelutoimittajien ja eri maiden kantaverkkoyritysten kanssa. Toimiston työkieli on englannin kieli. 

Tässä tehtävässä sinulla on loistava ja uniikki mahdollisuus kerryttää äärimmäisen arvokasta kansainvälistä kokemusta mielenkiintoisen sähköalan tehtävän parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta toimia kansainvälisessä ympäristössä, sähköalan koulutusta sekä rohkeaa asennetta!

Fingrid on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen – Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. Kansainvälisen yhteistyön ja sähkömarkkinoiden laajenemisen myötä työllämme on yhä suuremmassa määrin myös kansainvälinen ulottuvuus. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.fingrid.fi.

 

Pääasialliset tehtävät 

 • Yhteisen alueellisen verkkomallin toimitus
 • RSC-liiketoimintaprosessien kehittäminen
 • Sähköverkkojen siirtokapasiteetin laskennan tehtävät
 • Lyhyen aikavälin sähkön riittävyyden analysointi

 

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa sähköalan tutkintoa (DI tai AMK)
 • Hyvää suomen sekä englannin kielen osaamista ja kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
 • Kiinnostusta perehtyä Suomen sähköverkon toimintaan
 • Joustavaa ja aktiivista asennetta sekä motivaatiota oman osaamisen kehittämiseen

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä oppimaan ja kehittämään asiantuntijuuttasi ammattitaitoisten kollegoiden tukemana osana kansainvälistä työympäristöä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta sähköalan tehtävissä sekä olla mukana vaikuttamassa energia-alan murroksessa
 • Olla osana arvostettua ja dynaamista työyhteisöä
 • Erinomaiset työsuhde-edut

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.