(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva sähkötekniikan insinööri, joka haluaa päästä kerryttämään työkokemusta osana kansainvälistä yritystä? Etsimme nyt Konecranesille reipasta ja oma-aloitteista sähköinsinööriä! Mikäli sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista ja osaamista CAD-ohjelmistosta, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Sähköinsinöörinä tulet työskentelemään testilaitteiden sähköjärjestelmien parissa. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu sähköpiirustusten päivittäminen ja suunnitteleminen. Lisäksi osallistut tarvittaessa sähköasennuksiin ja asennusten valvontaan.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä osaksi globaalia yritystä
* Osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Sähköpiirustuksien päivittäminen ja suunnittelu
* Osallistuminen asennuksiin ja asennusten valvontaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkötekniikka
* Aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista esimerkiksi kesätöiden kautta
* Osaamista CAD-ohjelmistosta esimerkiksi opintojen kautta
* Sujuva englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Reipas


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, helmikuun alku
* Kesto: 6 kk
* Sijainti: Koneenkatu 8, Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.