(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri /automaatiosuunnittelija Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018Työn kuvaus:
  Erkomat on vuonna 1977 perustettu yritys, joka toimittaa laitteita ja automaattisia järjestelmiä jauhemaisten aineiden säkitykseen ja lavaukseen (ERKOPACKING).
Erkomatin asiakkaita ovat mm. kemianteollisuus, elintarviketeollisuus ja rakennusmateriaaliteollisuus.
Heidän erityisosaaminen on suursäkkien ja venttiilisäkkien täyttöjärjestelmät, sekä säkkien lavausjärjestelmät. Päätuotteen he suunnittelevat ja valmistavat itse.
 
 
Lisäksi he valmistavat, tuovat maahan ja edustavat korkealaatuista jauheidenkäsittelylaitteita ja komponentteja.
Haemme asiakkaallemme Erkomat Oy:lle Kotkaan Sähköinsinööriä/Automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.
 
 
Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti sähkö- ja automaatiosuunnittelu, PLC ohjelmointi, käyttöönotto, huolto ja asiakastuki. Työ pitää sisällään myös tuotteiden testausta ja niiden kehitystä.
 
 
Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, matkustusvalmiutta, vastuullisuutta, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
 
 
Tarjoamme monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ja yrityksen osaamista. Pääset työlläsi vaikuttamaan asiakaskokemukseen ja tuotteiden kehitykseen.
 
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa HR Consultant Pietari Salmi, p. 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.7. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähköinsinööri/automaatiosuunnittelija


Sijainti:  LAPPEENRANTA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka