(Poistunut julkaisusta)

Sähköinsinööri / automaatioinsinööri
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme nyt Sotkamoon sähköinsinööriä ja automaatioinsinööriä

Tehtäviisi sisältyy prosessiteollisuuden sähkö-automaatiokunnossapito aina jakeluverkosta prosessisähköistykseen ja -automaatioon. Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotannon ja kunnossapidon kanssa prosessiteollisuuden sähkö-automaatiokunnossapidossa. Yhtenä alueena on kunnossapidon ylläpitosuunnittelu, joka sisältää MAXIMO-kunnossapitojärjestelmän ajan tasalla pitämistä yhdessä aluekunnossapitäjien kanssa.

Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Sinulla on soveltuva sähkö-/automaatiotekniikan koulutus (DI/insinööri/AMK) ja vankka kokemus vastaavista kunnossapitoteollisuudesta. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Arvostamme lisäksi osaamista seuraavilla osa-alueilla:

  • prosessiteollisuus ja laitesähköistys
  • sähkönjakelu ja sähköverkot
  • automaatiojärjestelmien tuntemusta (SIEMENS, ValmetDNA, SCADA)
  • kunnossapitojärjestelmien tuntemus
  • sähkö-automaatioennakkohuolto-ohjelmien tuntemus

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkö-automaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 27.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.