(Poistunut julkaisusta)

Sähköinen testaaja NOTE Hyvinkää Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  NOTE on johtava Pohjoismainen elektroniikan alihankintapalveluja tarjoava yritys. NOTE valmistaa piirikortti- ja alikokoonpanotuotteita, sekä laitevalmistusta alansa johtaville asiakkuusyrityksille. NOTE tarjoaa palvelua koko tuotteen elinkaaren ajalle, prototyypeistä varaosatarpeisiin saakka. NOTE:lla on tehtaita Ruotsissa, Suomessa, Britanniassa, Virossa ja Kiinassa. Konsernissa työskentelee yli 900 alansa ammattilaista ja se on listattu Tukholman pörssiin.Hyvinkään yksikön liikevaihto vuonna 2016 oli n. 9 M€ ja heillä työskentelee tällä hetkellä n. 60 henkilöä.
 
Etsimme asiakkaallemme NOTE Hyvinkää Oy:lle 

Sähköistä testaajaa  , aluksi vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu modulaaristen tai loppukoottujen tuotteiden sähköinen testaus asiakkaan toimittamilla testausjärjestelmillä. Olet osa dynaamista testaustiimiä, jossa työtehtävät hoidetaan itsenäisesti. Monipuoliset, sekä mielenkiintoiset tuotteet ja asiakkaat pitävät työn vaihtelevana ja mielekkäänä. Tehtävässä on mahdollisuus myös jalostaa ja kehittää testausmenetelmiä yhdessä loppuasiakkaan kanssa.

Voit olla koulutukseltasi sähköasentaja, -teknikko tai -insinööri. Tai vastaavasti sinulla voi olla myös työssä hankittu riittävä osaaminen.
Kytkentäkaavioiden lukutaito ja vianetsintä sekä käsijuotostaito luetaan eduksesi.

Toivomme sinun olevan työpersoonaltasi johdonmukainen ja rauhallinen sekä nopea omaksumaan uusia asioita.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon sivujen kautta, www.adecco.fi, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Työsopimus solmitaan Adeccon ja valittavan henkilön välille. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, anita.fokin@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähköinen testaaja


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 632 6465


Toimipaikka:  Hyvinkää