(Poistunut julkaisusta)

Sähköhuoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020
Etsitkö työtä, jossa pääset toimimaan itsenäisesti ja kehittämään asiakkuuksia? Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista tehtävää olemassa olevien asiakkuuksien- ja myynnin tuen parissa Hyvinkäällä. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan! 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on avoin yhteistyö asiakkaiden kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Nautit esimiehesi luottamuksesta, saat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on tukenasi ammattitaitoinen, dynaaminen ja nuorekas työryhmä. Meille tärkeitä asioita ovatkin ympäristö, työhyvinvointi ja -turvallisuus sekä henkilöstö, josta pidämme huolen tarjoamalla mm. joustavat työajat, mahdollisuuden etätyöhön sekä koko tiimin tuen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Huoltopäällikön tehtäviin kuuluvat:

-          työnjohto
-          huoltojen ohjaus ja seuranta
-          asiakasrajapinnassa toimiminen
-          raportointi

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen.  Ohjaat työntekijöitä jämäkällä otteella, mutta esimiehenä olet helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Tämä tehtävä sopii hyvin sähkövoimatekniikan insinöörille tai vastaavan koulutuksen hankkineelle, mutta tärkeintä on aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.  Eduksi katsomme ulospäinsuuntautuneisuutta, ymmärrystä sähköstä ja toimeentarttuvaa asennetta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.  

Kiinnostuitko?  Hae tehtävään viimeistään 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin aluepalvelupäällikkö Jussi Nieminen, p. 050 435 6828. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi  #LI-TN1