(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatiotiimin tiimipäällikkö
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Haemme Kemiin
SÄHKÖAUTOMAATIOTIIMIN TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ 

toimimaan suunnittelutiimin vetäjänä ja tiimiläistesi esimiehenä. Olet innokas kehittämään tiimiäsi ja itseäsi yhdessä muiden swecolaisten kanssa. Tehtäväsi sisältää myös myynti- ja tarjoustyötä.

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotiimin vetäjänä osallistut myös suunnittelutoimeksiantojemme toteutukseen ja valvontaan tärkeänä tiimin jäsenenä. Pystyt toimimaan tarvittaessa pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöt energia-, kemia- ja metsäteollisuuden asiakkaidemme toimeksiannoissa ovat osa tehtävänkuvaasi.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. 

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on kyky johtaa ja motivoida. Tehtävä vaatii neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Tehtävät edellyttävät soveltuvan alan koulutuksen (DI/ Ins AMK) ja erityisesti sähkövoima-, automaatio- sekä säätö-ja mittaustekniikan tuntemusta. Menestyksellinen tehtävien hoito edellyttää kattavaa, vähintään 10 vuoden työkokemusta alalta. Lisäksi omaat ratkaisulähtöisen asenteen, käytännön kielitaidon (englanti) ja olet utelias oppimaan uutta.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 9.12.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan Hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.