(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatiosuunnittelija
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin sähkö/automaatiosuunnittelijaa monipuolisiin tuotannon- sekä asiakasprojektien työtehtäviin. Kyseessä on vakituinen työsuhde, jossa on mahdollista päästä virkistymään kansainvälisille vesille asti.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään niin asiakaskohtaisen suunnittelun kuin tuotekehityksenkin puolella keskisuurien ja suurien teollisuuden sähkö- ja automaatiolaitteiden ja -järjestelmien parissa. Tehtävä pitää sisällään niin kuvien luontia kuin myös ohjelmointia, jonka lisäksi halutessasi on mahdollista osallistua myös käyttöönottoihin niin Suomessa kuin myös ulkomaillakin. Toimit asiantuntijana yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtäväkenttä tarkentuu kokemuksesi ja kiinnostuksiesi mukaan, mutta toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri) sähkö- ja automaatiotekniikan parista
  • Yhteistyötaitoja ja kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta
  • Englannin kielen taitoa

Toivottavasti sinulta löytyy muutamalta vuodelta sähkö- ja/tai automaatiosuunnittelukokemusta, mutta huomioimme myös nohevat vastavalmistuneet hakijat. Tarjoamme nyt hyvän mahdollisuuden päästä työskentelemään viihtyisässä ilmapiirissä, uusimpien teknologisten innovaatioiden parissa. Kyseisessä asiakasyrityksessämme pääset itse vaikuttamaan urakehitykseesi ja oppimaan koko ajan uutta. Olit sitten urasi alussa, tai uusia haasteita kaipaava vanha tekijä, hae rohkeasti alla olevasta linkistä. Lisätietoa tarvittaessa antaa Baronan Karoliina Kröger (0405151857), mielellään tiistaisin 13-15.