(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatiosuunnittelija, Tas-Power Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

TAS-Power Oy

Asiakasyrityksemme TAS-Power Oy on suomalainen, vakavarainen ja luotettava yritys, jonka palvelut kattavat koko sähköautomaation tuotantoprosessin suunnittelusta käyttöönottoon. https://www.tas-power.fi/

Työskenneltyään jo pitkään alalla, syttyi Lars Lundqvistin mielessä ajatus siitä, miten sähkökeskuksia tulisi rakentaa. Vuonna 1992 ajatus muuttui yritykseksi ja Lars perusti Espoon Kauklahteen TAS-Power Oy:n. Yrityksen matka pienestä keskusvalmistusyrityksestä varteen otettavaksi automaatiotaloksi ei ole tapahtunut sattumalta. Se on vuosien työn tulos ja matkalle on mahtunut monenlaisia tarinoita kerrottavaksi. Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakkaat ja joustava henkilökunta ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun läpi vaikeidenkin aikojen. Nykyään TAS-Powerissa työskentelee hiukan alle 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. TAS-Power Oy tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona TAS-Power Oy:n palvelukseen sähköautomaatiosuunnittelijaa Espoon Kauklahteen.

Tehtävän kuvaus

Haemme sähköautomaatiosuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Kohteet ovat pääasiassa sähkökeskusprojekteja teollisuuden tai meriteollisuuden parissa. Tehtävässä toimit suunnittelutehtävien lisäksi asiantuntijaroolissa eri sidosryhmien suuntaan sekä tuotat projekteihin liittyvää dokumentaatiota. Pääset myös toteuttamaan projekteja varsin itsenäisesti, ja kokonaisvaltaisesti. Toimenkuvaasi kuuluu myös matkustelua kansainvälisten projektien yhteydessä myös ulkomailla (max. 50 matkapäivää vuodessa).

Työntekijän profiili

Toimenkuva edellyttää sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä. Hakemallamme henkilöllä on luontainen kiinnostus luovaan ongelmanratkaisuun ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävään soveltuva koulutus on teknisen alan insinööri/DI. Arvostamme aikaisempaa kokemusta suunnittelusta, mutta sinulla on myös mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana. Suunnittelutyössä käytetään mm. AutoCad- sekä Cads -ohjelmia, joten niiden tai vastaavien ohjelmien sujuva käyttö on edellytys työssä onnistumiseen. Oleellisinta on liiketoimintalähtöinen mindset sekä erittäin aktiivinen työskentelyote. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen luotettavan suomalaisen yrityksen palveluksessa. Tukenasi sinulle on mukava, tiivis tiimi, ja asianmukaiset työkalut. Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? 

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle HR konsultille Laura Honkaselle numeroon 050 537 4289. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti!