(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatiosuunnittelija Keravalle kokoaikaiseen työsuhteeseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019
Asiakkaamme etsii sinua, joka haluat päästä monipuolisten suunnittelutehtävien pariin. Tässä positiossa työtehtäväsi vaihtelevat asiakkaiden ja työmaiden mukaan aina hands on -työstä suunnitteluun ja tarjouslaskentaan. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Sähköautomaatiosuunnittelijaa Keravalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työtehtäväsi vaihtelevat päivittäin. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanottoa sekä toisinaan myös asiakaskäyntejä. Isompien tilauksien yhteydessä vastaat myös tarjouslaskennasta. Tehtäviisi kuuluu selvittelytyötä sekä materiaalihankintaa. Isompien projektin kohdalla tulet tekemään suunnittelutyötä, pienempien osalta enemmän käytännönläheistä tekemistä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on koulutukseltaan sähkö- tai automaatioinsinööri. Sinulta löytyy alalta kokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjottelun kautta. Omaat hyvät IT-taidot ja AutoCAD ei ole sinulle vieras. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja hyvin englanniksi. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia. Omaat asiakaslähtöisen työotteen ja tartut oma-aloitteisesti tehtäviisi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta
* Jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä (esim kesätöiden tai harjottelun kautta)
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* Ajokortti
* Asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työote


Eduksi katsotaan jos sinulla on työturvallisuus-, tulityö-, ja/tai sähköturvallisuuskortti.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Kerava

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.02.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA