Sähköautomaatiopäällikkö
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Kiinnostaako sinua kansainväliset projektit ja kompaktin sähköautomaatiotiimin johtaminen?

Valmetin Sellu ja Puunkäsittely -teknologia (Pulp & Woodhandling) kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden puunkäsittelyyn maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektien laajuus vaihtelee uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” -toimituksien, nykyisten laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä.

Haemme energistä ja käytännönläheistä Sähköautomaatiopäällikköä Puunkäsittely -osastollemme Ulvilaan ohjaamaan sähköautomaatiosuunnittelua, kehittämään osaston toimintaa ja osallistumaan perussuunnitteluun muun ryhmän tukena.

Toimit yhteyshenkilönä ja tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation sekä myynnin ja hankinnan kanssa, tehtäväsi sisältää myös projektien käyttöönoton ohjaamista. Työsi on itsenäistä, mutta samalla projektiryhmän jäsenenä työskentelyä kokemuksesi ja taustasi mukaan.

Odotuksemme:

Sinulla on tehtävään soveltuva Sähkö- tai automaatiotekniikan DI- tai insinööri-koulutus. Omaat kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta sekä käyttöönotosta prosessi- ja energiateollisuudessa tai vastaavassa ympäristössä. Tiiminvetokokemuksesta ja AutoCAD, COMOS tai vastaavien suunnitteluohjelmien tuntemuksesta on etua.

Tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa ja työ edellyttää myös jossain määrin matkustusvalmiutta. Arvostamme aktiivista, oma-aloitteista ja määrätietoista asennetta. Tärkeää on myös sinun oma halusi kasvaa tiiminohjaajaksi ja tekniseksi asiantuntijaksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle näkymän kansainvälisiin ja kansallisiin projekteihin, pääset ohjaamaan ja kehittämään oman tekniikanalueesi toimintaa. Olet osana työyhteisöä, joka arvostaa ja kunnioittaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi ja työaikasi organisointiin ja järjestelyyn.

Lisätietoa:

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Riihimäki, Wood Handling p., +358 405417597

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 30.9.2020. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle.

13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity huipputiimiin! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot