Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Vahvistamme omaa kunnossapidon tiimiä


sähköautomaatiokunnossapidon työntekijällä
Metsä Fibren Lappeenrannan sahalla

Millainen työ sinua odottaa?

Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Sähköautomaatiossa työtehtäviäsi ovat mm. vianetsintä tuotantokoneista, laitteiden tarkastukset ja säädöt, häiriönpoistot, vikakorjaukset, ennakkohuoltokierrokset ja uusien laitteiden kytkennät.

Työskentelet yhteistyössä kunnossapitoasentajien, tuotannon operaattorien sekä esimiesten kanssa. Sähkökunnossapidon työtä tehdään aamu-, ilta- ja yö-vuorossa maanantaista perjantaihin. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia sähköautomaation tehtäviä sahan eri osastoilla.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla tulee olla sähköalan perustutkinto sekä vähintään yhden vuoden työkokemus sähkötöiden parissa. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä, logiikka- ja SAP-osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen arvostetussa yhtiössä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin:  Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla sähköautomaatio esimiehelle Simo Voutilaiselle, puh 040 757 1504 aikavälillä 19.10.2020 – 28.10.2020 arkisin kello 14-16.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot