(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Vahvistamme omaa kunnossapidon tiimiä
sähköautomaatiokunnossapidon työntekijällä
Metsä Fibren Kyrön sahalla

Millainen työ sinua odottaa?

Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Sähköautomaatiossa työtehtäviäsi ovat mm. vianetsintä tuotantokoneista, laitteiden tarkastukset ja säädöt, häiriönpoistot, vikakorjaukset, ennakkohuoltokierrokset ja uusien laitteiden kytkennät.

Työskentelet yhteistyössä kunnossapitoasentajien, tuotannon operaattorien sekä esimiesten kanssa. Sähkökunnossapidon työtä tehdään aamu-, ilta- ja päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Lauantain työvuoro tulee kerran kuudessa viikossa. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia sähköautomaation tehtäviä sahan eri osastoilla.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla tulee olla sähköalan perustutkinto. Toivomme, että olet päässyt työskentelemään erilaisten sähkötöiden parissa. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä ja logiikkaosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen arvostetussa yhtiössä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin:  Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla

13.8.2020 – 23.8.2020 Jorma Nieminen 050-3202023, jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 10 – 15

24.8.2020 – 30.8.2020 Jyrki Tuominen 050-5987541, jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 10 – 15

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.8.2020 saakka. Menestystä hakuun!