(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme asiakkaallemme AFT.lle Varkauteen Sähköautomaatioinsinööriä.

Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmista ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon. Olemme osa globaalia AFT: tä, jolla on valmistusyksiköt Suomen lisäksi Kanadassa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa ja Kiinassa sekä myynnin edustus kaikkialla maailmassa. AFT: n omistaa japanilainen Aikawa Iron Works, joka on erikoistunut paperin- ja sellunvalmistuksessa tarvittavien laitteiden valmistamiseen.  Suomessa AFT: llä on valmistusyksikkö Varkaudessa ja myynti- ja projektitoimintojen osasto Helsingissä. Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://aft-global.com/

Toimit Varkauden tehtaalla tuotannon tukena sähkö- ja koneautomaation kehitystehtävissä ja huolehdit oman roolisi kautta, että AFT: n tuotannon koneistus ja prosessit ovat kunnossa. 

Sähköautomaatioinsinöörin työ koostuu AFT: n tuotantokoneiden sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpito- ja kehittämistehtävistä. Selvittelet tuotannon häiriötilanteita ja haet ratkaisuja ongelmiin yhteistyössä tuotannon muiden työntekijöiden ja kunnossapidon kanssa. Osallistut myös aktiivisesti tuotantokoneiden ohjausjärjestelmien kehittämiseen.

Toimit pääasiallisesti Varkauden tehtaan ylläpito ja kehitystehtävien parissa, mutta mahdollista on myös, että osallistut AFT: n konsernin muiden yksiköiden tuotannon tuki- ja kehitystehtäviin. AFT:n  tuotantolaitoksia on Suomen lisäksi Kanadassa, Koreassa ja Kiinassa.

Edellytämme sinulta sähkötekniikan insinööritutkintoa tai opintoja sekä osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Tuntemusta yleisimmistä ohjelmointikielistä (Siemens, Omron yms.) ja kykyä toteuttaa tarvittavia ohjelmamuutoksia
  • Kehitysprojektien suunnittelu- ja hallintaosaamista
  • Tietämystä turvallisuusasioista ja CE-vaatimuksista
  • Kykyä kommunikoida englanninkielellä suullisesti ja kirjallisesti
  • Paineensietokykyä ja kykyä viedä asioita eteenpäin itsenäisesti
  • Kykyä toimia joustavasti ja yhteistyössä tuotannon muiden tiimien kanssa

Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden oppia uutta. Yrityksen työntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi omassa vastuutehtävässä ja vahvistaa teollisuusosaamistasi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään ja työ alkaa valittavan henkilön käytettävyyden ja sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.