Sähköautomaatioharjoittelija
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Omaatko asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen? Vahvistamme nyt suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut yksikköämme ja haemme Tampereelle sähköautomaatioharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 saakka.

Sähköautomaatioharjoittelijana tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden investointiprojekteihin ja tehdasylläpitoon liittyvät kenttäsuunnittelutyöt. Lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan moderneja teollisuuden IoT-toteutuksia suunnittelun ja pilviympäristön hallinnan osalta.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa, yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Menestyäksesi tehtävässä olet sähkö- tai automaatioalan insinööriopiskelija tai sinulla on jo tehtävään soveltuva insinöörin koulutus (DI / YAMK, Ins. AMK). Ratkaisuhenkisenä kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osana ryhmää opastetuissa työtehtävissä. Arvostamme myös valmiutta omaksua uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaation tiimipäällikkö Jussi Viderholm p. 040 7181766, jussi.viderholm@caverion.com. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450528
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere