Sähköautomaatioasiantuntija
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA AUTOMAATIOASIANTUNTIJAA Nastolaan.

Automaatioasiantuntijana osallistut asiakkaamme kansainvälisiin leipomolaiteprojekteihin. Oma-aloitteisena ja aikaansaavana henkilönä toimit luontevasti niin sähkö-/ automaatiotoimittajien, kuin asiakkaidenkin kanssa. Tulet varsin itsenäiseen ja vastuulliseen tehtävään Nastolan leipomokonetuotantoon ja huoltotoimintoihin liittyen. Toimit läheisessä yhteistyössä mekaniikkasuunnittelun ja projektiorganisaation kanssa.

Työssäsi pääset keskittymään PLC- pohjaisten leipomolaitteiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Osallistut myös valmiiden laitteiden koekäyttöihin ja vaativimpien projektiemme käyttöönottoihin, sekä huoltokäynteihin silloin, kun etäyhteydet eivät riitä.

Sinulla on jo kokemusta teollisuusautomaation suunnittelu- ja käyttöönottotehtävistä tai vaihtoehtoisesti hurjalla motivaatiollasi saatat kompensoida kokemusvuosia. Arvostamme Siemens automaatiomaailman ja turvatekniikan tuntemusta.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta lyhyisiin käyttöönottoprojekteihimme liittyen, joten työ vaatii suomen- ja englanninkielitaitoa.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213
HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fiLisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1200832
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Timperi (janne.timperi (a) hryhtiot.fi)
  • Puhelin: 040-172 5026
  • Sijainti: Nastola