(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentajia teollisuuden kunnossapitotehtäviin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme useampaa sähköautomaatioasentajaa kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin Porin alueelle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden kunnossapidosta, asennuksesta ja ennakkohuollosta. Työ on osittain 3-vuorotyötä 3/5 tai 3/6, sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Oletko asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen sähköautomaation ammattilainen? Toimi heti ja hae mukaan tiimiimme!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto taskustasi ja kokemusta teollisuuden sähköautomaatioasennuksista ja -kunnossapidosta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja hallitset laajat kokonaisuudet. Sinulla on hyvät vianetsintätaidot sekä paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme kokemusta sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta sähköautomaatiotyönjohtaja Miika Gustafsson puh. 040 551 8938. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 17.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.