(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentajia prosessiteollisuuteen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020
Haemme vahvistusta joukkoomme ja etsimme sähköautomaatioasentajia Raumalle! Tehtävässä vastaat instrumentointiin, sähköistykseen, sähkön jakeluun ja sähkösaattoihin liittyvistä installaatioista prosessiteollisuuden alalla asiakaskohteissamme. Noudatettava työehtosopimus on talotekniikan sähköistys ja sähköasennusalan työehtosopimus. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme mukavasti haastavan vakituisen työn prosessiteollisuudessa. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan oman alasi tehtäväkokonaisuudesta. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy useamman vuoden työkokemusta vastaavista prosessiteollisuuden asennustehtävistä. Arvostamme alan koulutusta, kuten sähköasentajan tutkintoa ja katsomme eduksi sähköautomaatioon erikoistumisen. Sinulta löytyy ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Janne Kymäläinen, p. 050 305 3870 tai sähköpostitse janne.kymalainen@caverion.com. 

Hae tehtävään 22.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.