(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatioasentajia Kirkkonummelle
Prysmian Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Etsimme Prysmian Groupille sähkö/automaatioasentajaa tuotantolaitoksen kunnossapitoon katkeamattomaan 3-vuoroon vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle.

Prysmian Group on maailman suurin energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja, jonka liikevaihto on noin 7,9 miljardia euroa. Prysmian Group on aidosti globaali yritys, jolla on tytäryhtiöitä 50 maassa, 82 tehdasta, 17 tutkimus- ja kehityskeskusta ja noin 21 000 työntekijää. Suomessa Prysmian Finlandilla on henkilöstöä 500 ja tuotantolaitokset Oulussa ja Pikkalassa. Lisätietoja yhtiöstä: www.prysmiangroup.fi

Sähkö/automaatioasentajana työskentelet osana teollisen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. laitoksen laitteiden ennakko- ja määräaikaishuoltojen lisäksi myös vianetsintä- ja korjaustehtäviä. Töitä tehdään katkeamattomassa 3-vuorossa, jonka rytmi on: 2 päivää, 2 iltaa, 1 vapaa, 2 yö, 3 vapaata.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi motivoitunutta ja haasteita pelkäämätöntä asennetta työntekoa kohtaan. Voit olla jo urallasi kokenut rautainen ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja. Saat vastuuta oman osaamisesi mukaan. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Sähkö/automaatioalan työkokemus
  • Englanninkielen osaaminen
  • Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen sähkö/automaatioasentajan tehtävän mielenkiintoisesta teollisuusympäristöstä ja ammattitaitoisessa työyhteisöstä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi erinomaisessa ohjauksessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja työllistyt suoraan Prysmian Groupin palkkalistoille. Peruspalkan lisäksi saat koeajan jälkeen mahdollisuuden ansaita kilpailukykyistä tuotantopalkkiota.

Lisätietoja Baronalta antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.