(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentajaharjoittelija, kesätyö
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? 

Haemme Energia-yksikköömme kesäksi neljää

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA

Naistenlahden ja Lielahden voimalaitoksille.

Osallistut voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuoltotöihin. Lisäksi tehtäviisi voi sisältyä sähköautomaatiolaitteiden vianetsintää, kenttälaitteiden kalibrointeja ja virityksiä, sähköerotuksia sekä automaatiojärjestelmien ja logiikoiden vianselvityksiä. Tarkempi tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri henkilöstöryhmiemme kanssa, joten toivomme reipasta ja joustavaa työasennetta. Työsuhteet alkavat huhtikuun lopulla ja tehtävissä on mahdollista jatkaa syyskuun loppuun saakka.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soittele rohkeasti lisätietoja työpäällikkö Arto Juuselalle, puh. 040 5880 418.

Hakuaika tehtävään on 1.-28.2.2019. Käsittelemme hakemukset viikolla 10 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 11-12.

 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.