Sähköautomaatioasentaja
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen? Haemme nyt Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajia, ja tarvetta on tekijöille sekä sähkösaattoasennuksen että sähköautomaation kunnossapidon pariin. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan! 

Tehtäviisi kuuluu teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennukset sekä erikoisalana sähkösaattoasennukset. Tehtävässä on mahdollisuus suuntautua joko sähkösaattoasennuksen tai kunnossapidon tehtäviin, joten toivomme hakijoilta sitoutumista ja halua oppia uutta. Työskentelykohteita sijaitsee myös Keski-Pohjanmaan ulkopuolella, joten tehtävä voi edellyttää ajoittain matkustamista.

Me tarjoamme sinulle työn kasvavassa yrityksessä, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu ja oma työterveyshuolto. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat kaiken toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa mahdollisten tulevien työcavereidesi arkeen: www.caverion.fi/caverikirja 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- tai automaatioalan tutkinto ja tunnet jo entuudestaan prosessiteollisuuden instrumentointia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Sinulla on mielellään voimassa olevat työturva-, sähkötyöturva- ja tulityökortit. 

Asenne, sitoutuminen työhön ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tässä työssä tärkeässä roolissa. Luonteeltasi olet avoin, täsmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän ongelmanratkaisuasenteen. Kykenet noudattamaan annettuja ohjeita ja turvallisuusmääräyksiä, sillä työskentely tapahtuu vaativissa tehdasympäristöissä ja ajoittain korkeissakin paikoissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta rekrytoiva esimies Mika Övermark, puh. 050 470 9125 ja sähköpostitse mika.overmark@caverion.com. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.12.2021 mennessä jättämällä työhakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot