Sähköautomaatioasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme sähköautomaatioasentajaa Joensuun vaneritehtaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450​ miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista noin 1300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vaneritehtaamme mekaanisessa kunnossapidossa. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 170 henkilön työyhteisöä Joensuun vaneritehtaalla. Tervetuloa!” – Lasse Juvonen, kunnossapitoinsinööri

Mitä teet

Sähköautomaatioasentajana vastaat sähkö- ja automaatiokunnossapidon huolto- ja korjaustöistä Joensuun vaneritehtaalla.

Kuka olet 

 • Sinulla on sähköalan peruskoulutus sekä muutaman vuoden työkokemus teollisuuden sähköasennuksista ja -kunnossapidosta
 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, joustamaan tarvittaessa ja työskentelemään vuorotyössä
 • Eduksesi katsotaan myös englannin kielen taito, SAP-järjestelmän tuntemus ja  ohjelmoitavien logiikoiden sekä sähkömoottorikäyttöjen tuntemus

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Lasse Juvonen, puh. 0400768732 tai lasse.p.juvonen@upm.com

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 1.11.2020 mennessä.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, puh. 0204146600 tai contacthr@upm.com.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1392352
 • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Joensuu
 • Lisätietoja antaa: Lasse Juvonen, puh. 0400768732 tai lasse.p.juvonen@upm.com