(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
Kemira

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Sähköautomaatioasentaja Kemiralle Kuusankoskelle 

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Kuusankosken tehtaalla valmistetaan klooridioksidia läheisen sellutehtaan tarpeisiin. Toimipaikalla työskentelee n. 30 henkilöä Kemiran palveluksessa, joista 19 henkilöä tuotannon parissa.

Etsimme uutta työkaveria joukkoomme ja haemme nyt sähköautomaatioasentajaa vastaamaan osaltaan toimipaikan sähkönkäyttöön sekä automaatioon liittyvistä asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotöistä sekä oman tehtäväalueesi toiminnan kehittämisestä.

Tarvitset:   

  •     Alan tarvittavan koulutuksen ja luvat.
  •     Kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasentajan tehtävistä.
  •     Oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
  •     SAP-osaamista sekä englannin kielen taitoa.
  •     Positiivisen ja vastuullisen asenteen itsenäiseen työntekoon.

Tarjoamme: 

  •     Mielenkiintoisen ja haastavan työn turvallisessa työympäristössä.
  •     Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
  •     Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
  •     Kilpailukykyisen kompensaatiopaketin sekä muut Kemiran edut.
  •     Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen. 


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Päivämestari Teemu Puhjo, puh. 041 432 8125 tai email: teemu.puhjo@kemira.com

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com -> Careers -osion kautta viimeistään 23.8.2020. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2019 Kemiran liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. 

www.kemira.com