(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Oletko sinä uusi SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAMME?
 
Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi.

Haemme sähköautomaatio-osastolle vahvistukseksi sähköautomaatioasentajia. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuminen tuotannon laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviin.
Sinulla on sähköautomaatioalan peruskoulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet yhteistyökykyinen, reipas, huolellinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Tehtävässä on eduksi erityisosaaminen teollisuuden automaatio- tai sähköjärjestelmistä ja kenttälaitteista.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2020 osoitteessa https://www.kykyjentalteenotto.fi/avoimet-tyopaikat.html.
Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.