(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme Energia-yksikköömme kesäksi neljää 

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAHARJOITTELIJAA 

Naistenlahden ja Lielahden voimalaitoksille. 

Osallistut voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuoltotöihin. Lisäksi tehtäviisi voi sisältyä sähköautomaatiolaitteiden vianetsintää, kenttälaitteiden kalibrointeja ja virityksiä, sähköerotuksia sekä automaatiojärjestelmien ja logiikoiden vianselvityksiä sekä kaukolämpöverkon mittauksia. Tarkempi tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. 

Odotamme sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri henkilöstöryhmiemme kanssa, joten toivomme reipasta ja joustavaa työasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kesätyöjakso on soviteltavissa opiskeluaikatauluihin, mutta etuna olisi mahdollisuus työskennellä huhtikuun lopulta syyskuun loppuun. 

Katso mitä asentajaharjoittelijat kertovat kesätöistään meillä:

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/

https://kesaduuni.org/tarinat/jouni-tarela-tampereen-sahkolaitos/

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa rekrytointitapahtumissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella torstaina ja perjantaina 30.-31.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2.

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2.2020. Käsittelemme hakemukset viikon 8 loppuun mennessä ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 9-10.