(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

HAEMME JUURI SINUA SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAKSI

Työkohteesi ovat Turun seudulla sijaitsevat voimalaitos- ja lämmöntuotantoyksiköt. Tehtäviisi kuuluvat automaatio- ja sähköjärjestelmien päivittäiseen kunnossapitoon liittyvät ennakkohuolto-, vikakorjaus- ja vianselvitystehtävät. Osallistut aktiivisesti edellä mainittujen järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja työturvallisuusasioiden tuntemusta. Yhteistyökykyisenä ja joustavana henkilönä ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja osaat sujuvasti soveltaa teoriaa käytännön tilanteisiin. Kokemus voimalaitosympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi.
 

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 17.12.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Seppo Lehto  p. 040 514 0212, soittoajat ma 9.12 klo 12-15 ja ma 16.12 klo 12-15.

Turku Energia on savuton työpaikka.