(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme rekrytointitoimeksiantona Meira Oy:lle sähköautomaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elintarviketuotantolaitoksen monipuolisiin kunnossapitotehtäviin. Töitä tehdään 2-vuorossa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Sähköautomaatioasentajana työskentelet osana Meiran ammattitaitoista kunnossapitotiimiä Vallilan perinteikkäällä kahvitehtaalla. Työtehtävät sisältävät monipuolisia kunnossapitotehtäviä tehtaan pakkaus- ja tuotantokoneiden kunnostuksessa ja huollossa.

Toivomme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä
  • Hyvää ja itsevarmaa otetta työntekoon

Eduksi katsomme S2/S3 pätevyyden, automaatio-osaamisen sekä kokemuksen yleisistä konepajan laitteista ja koneista. Englannin kielen taito ja yleisimpien tietokoneohjelmistojen (esim. excel ja muut MS Office ohjelmat) perusosaaminen lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme sähköautomaatioasentajan tehtävän tuotantolaitoksella, jossa laitekanta on sopiva sekoitus perinteistä sekä modernia koneistoa luoden mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan. Käytössäsi on korkealaatuiset työkalut sekä apunasi on ammattitaitoiset työtoverit. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla. Rekrytoidut suoraan Meiran palkkalistoille, jossa sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen uraan.

Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotteet valmistetaan Meiran omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallillassa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 87 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 176. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa.

Lisätietoja Baronalta antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.