(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
AUMA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen sähköautomaatioasentajaa vaihteleviin huolto- ja asennustöihin Auma Finland Oy:lle Espooseen.

AUMA Finland Oy on maailman johtaviin sähkötoimilaitevalmistajiin kuuluvan Auma Riester GmbH & Co KG: n vuonna 1977 perustettu tytäryhtiö. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsiväylän varrella Espoon Tiistinniityssä. Tarjoamme asiantuntevan tuen kaikissa AUMA-konsernin tuotteita koskevissa kysymyksissä. Kokeneen myynti- ja huoltohenkilöstömme avulla käyttökohteeseen sopivien toimilaitteiden valinta ja käyttöönotto sujuvat joustavasti. Koulutamme laitteiden käytössä ja tarvittaessa myös huollamme ne. Myyntialueeseemme kuuluvat myös Viro, Latvia ja Liettua. Baltian aluetta palvelee tytäryhtiömme AUMA Estonia OÜ Tallinnassa.

Haemme Auma Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen sähköautomaatioasentajaa huolto- ja asennustehtäviin. Työ on isoksi osaksi kentällä tapahtuvaa monipuolista huolto- ja asennustyötä, mutta työtä tehdään myös yrityksen omissa tiloissa Espoossa.

Työ sopii sähkö- /automaatioalan koulutuksen omaavalle asentajalle tai teknikolle, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä liikkuvasta huolto-/asennustyöstä ja toiminnasta asiakkaan luona. Työ on isolta osalta hyvin itsenäistä ja vaatii hakijalta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja perustasoista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä asiakaslähtöistä asennetta. Tärkeimpänä pidämme hakijan halua sitoutua yritykseen sekä kykyä kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä asenteella ja motivaatiolla.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaalle hyvin monipuoliseen työhön ja luoda erinomainen ura yrityksessä huolto- ja asennustehtävissä.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut sekä hyvän ja joustavan organisaation tuen ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, 050 5012792, atte.murto-koivisto@barona.fi

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.