(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt automaatiokunnossapitoon sähköautomaatioasentajaa Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan.

UPM on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Mitä teet

Tehtäviisi talteenoton alueella kuuluu instrumentointilaitteiden huollot, viritykset ja erilaiset automaatiojärjestelmien sekä sähkölaitteistojen vikaantumisten selvitys ja korjaustyöt. Lisäksi tehtäviisi kuuluu Honeywell ja Valmet DNA automaatiojärjestelmien sovellusten teko. Työskentelet päivävuorossa.

Kuka olet

  • Sinulla on automaatioasentajan ja/tai sähköalan koulutus sekä useamman vuoden kokemus automaation tai instrumentointialan työtehtävistä
  • Sinulla on aiempaa kokemusta Honeywell TP Alcont ja Valmet DNA järjestelmistä
  • Työskentelytyylisi on itsenäinen ja sinulla on oma-aloitteinen ja positiivinen asenne työhön
  • Olet joustava ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä:Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kunnossapitopäällikkö Jarno Vanhatalo, puh. 040-5733213 ja työsuhdepäällikkö Hans Nyström 040-7056477.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 19.8.2018 mennessä.

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.