Sähköautomaatioasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden kunnossapidossa? Haluatko kehittää sähköautomaatioalan osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä?

Etsimme asiakaallemme Tokap Servicelle sähköautomaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 2009 perustettu Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys, joka tarjoaa kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Heidän erityinen vahvuutensa on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. 

Työpäiväsi

Toimit työssäsi päivittäin erilaisten teollisuuslaitteiden asennusten parissa varmistaen niiden toiminnan ja tuotannon pyörinnän. Olet osa ammattitaitoista kunnossapitotiimiä. Teet määräaikaishuollot tuotantolaitteille ja -linjastoille. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Töitä on tarjolla täydet 40h viikossa ja halutessasi myös mahdollisuus ylitöihin. Työskentelet päivävuorossa, mutta Tokapilla arvostetaan, jos sinulla on valmius kaksivuorotyöhön. Toimipisteesi sijainti riippuu toiveistasi ja on neuvoteltavissa.

Arvostamme

  • Sähköautomaatioalan koulutusta
  • Kokemusta sähköpuolen kunnossapidosta teollisuudesta
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset osaksi ammattimaista tiimiä ja saat vastuuta kehittyessäsi työssä. Kehittymismahdollisuuksia löytyy myös kokeneemmille asentajille. Tokap Servicellä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä. Saatkin sekä motivoivan palkkion työstäsi että asiakasyrityksemme tarjoamat henkilöstöedut kuten mahdollisuuden työnkiertoon, bonuksen ja työterveyshuollon. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Tätä ennen WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: teollisuussähkö, huoltoasentaja, teknikko, kunnossapito, sähköautomaatio, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot