(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja teollisuuteen
Beneq Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Oletko jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt sähköautomaatioasentaja, joka etsii itselleen uusia haasteita osaavassa ja kehitystäsi tukevassa organisaatiossa?

Etsimme asiakkaallemme Beneq Oy:lle sähköautomaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään liukuvassa päivävuorossa, ja työpaikka sijaitsee Espoon Olarinluomassa.

Työtehtäväsi koostuvat tuotantokoneiden vianetsinnästä ja niiden korjauksista sekä erilaisista kunnossapito- ja asennustöistä. Työssäsi tarvitset hyviä sähköautomaatiotaitoja, jonka lisäksi katsomme mekaniikkaosaamisen eduksi. Vastaat kunnossapitojärjestelmässä määriteltyjen huoltojen suorittamisesta ja raportoit suorittamasi työtehtävät järjestelmään.

Tehtävässä pääset suoraan vakituiseen työsuhteeseen alansa johtavaan yritykseen ja työpanoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavaisen työyhteisön jatkuvan tuen. Paikassa sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi vaihtelevissa ja haasteellisissa tehtävissä.

Toivomme sinulta alaan soveltuvaa koulutusta, sekä aiempaa kokemusta teollisuuden sähkölaitteiden vianetsinnästä ja korjauksesta. Toivomme myös ymmärrystä Siemensin ja Omronin logiikoiden tulkinnasta. Työ edellyttää näkemystä sähkö- ja automaatiojärjestelmien kokonaisrakenteesta ja -toiminnoista. Olethan työntekijänä huolellinen ja tarkka, ja pystyt suoriutua tehtävistä paineen alla itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja itsenäisen työn monipuolisissa sähköautomaatioasentajan tehtävissä
  • Mahdollisuuden kehittää omaa ammattilista ja henkilökohtaista osaamistasi työn ohessa ja kouluttautumalla
  • Mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa prosessien kehittämiseen
  • Erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Logiikoiden ymmärrystä
  • Itsenäistä ja kehittymishaluista työotetta
  • Hyvää suomen ja käytännön englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.