(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatioasentaja teollisuuteen
Uudenmaan Huoltotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona Uudenmaan Huoltotekniikka Oy:lle sähkö/automaatioasentaja vakituiseen työsuhteen vaihteleviin teollisuuskohteiden huolto- ja kunnossapitotöihin.

Sähkö/automaatioasentajana työskentelet pääasiassa Keravan lähialueilla Uudenmaan huoltotekniikan asiakkaiden teollisuuskohteissa monipuolisissa kunnossapitotehtävissä. Työkohteet vaihtelevat lähes päivittäin ja tyypillisesti ovat teollisuuden tuotantolaitoksia, mutta osa huoltotöistä tehdään Uudenmaan huoltotekniikan tiloissa Keravalla. Tehtävänkuva sisältää monipuolisesti sähköteknisiä ja mekaanisia huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Töitä tehdään pääasiassa arkipäivinä päivävuorossa.

Toivomme hakijalta sähkö- tai automaatioalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä B-luokan ajokorttia. Eduksi katsomme kokemuksen mekaanisen kunnossapidon osaamisen ja sähkömoottorin käämintäkokemuksen.

Tehtävään haettavalla henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustava ja itseohjautuva työskentelytapa. Tehtävään soveltuva henkilö voi olla kunnossapidon kokenut konkari tai jo muutaman vuoden kunnossapitotöistä kokemusta omaava osaaja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoiset kollegat. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja työsuhde sovitaan suoraan Uudenmaan Huoltotekniikan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624.

Hakijoita käsitellään ja haastatellaan jo hakuajan aikana, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian.