(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja teollisuuskohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt tekijää sähköautomaatioasentajan tehtäviin Ilmajoelle. Tulet työskentelemään huipputiimissä asiakkaidemme teollisuuslaitoksilla. Hae heti mukaan!

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat teollisuuskiinteistötekniikkajärjestelmien asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteissamme.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on sähköautomaation tai vastaavan alan tutkinto taskussasi ja kokemusta teollisuussähköasennuksista sekä sähkökorjaustöistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta työskentelet mielelläsi myös tiimeissä. Olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Hannu Leppälä, p. 0400 641 245. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.