(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja teollisuuskohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme henkilöä sähköautomaatioasentajan tehtäviin ympäri Uusimaata. Työskentelet mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa teollisuuden kiinteistökohteissa. Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman työsi suunnitteluun? Mukava ja rento tiimimme odottaa jo sinua, hae heti mukaan!

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, mielenkiintoiset asiakaskohteet ja hyvän työilmapiirin. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Monipuolisissa asiakaskohteissa pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa tehden tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden kanssa, käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisissa työympäristöissä. Työtehtävinäsi tulee olemaan teollisuuden sähköasennukset ja tuotantolaitteiden vianetsintä ja korjaukset.

Olet asiakaspalveluhenkinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Pystyt lisäksi työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää sähkö- tai automaatioasentajan perustutkintoa ja mielellään useamman vuoden kokemusta teollisuussähköasennuksista sekä sähkökorjaustöistä. Hakijalla tulee olla oma auto käytössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Atte Klemola, puh. 040 711 0323. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053.

Hae tehtävää 26.09.2018 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta.