(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja teollisuuskohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja motivoitunut tekijä vailla uusia haasteita? Haemme nyt innokasta työkaveria sähköautomaatioasentajan tehtäviin Jämsän seudulle. Tulet työskentelemään huipputiimissä asiakkaidemme teollisuuslaitoksilla. Toimenkuvaasi kuuluvat teollisuuskiinteistötekniikkajärjestelmien asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteissamme.

Työskentelet vaihtelevilla ja mukavasti haastavilla työmailla ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa. Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta ja kokemusta teollisuussähköasennuksista sekä sähkökorjaustöistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektinhoitaja Mikko Kautto, puh. 050 467 5347.

Hae tehtävää 18.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.