(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatioasentaja Prysmian Groupille
Prysmian Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Etsimme Prysmian Groupille sähkö/automaatioasentajaa tuotantolaitoksen kunnossapitoon katkeamattomaan 3-vuoroon vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle.

Sähkö/automaatioasentajana työskentelet osana teollisen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. laitoksen laitteiden ennakko- ja määräaikaishuoltojen lisäksi myös vianetsintä- ja korjaustehtäviä. Töitä tehdään katkeamattomassa 3-vuorossa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähköteknisistä kunnossapitotöistä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen sähkö/automaatioasentajan tehtävän mielenkiintoisesta teollisuusympäristöstä ja ammattitaitoisessa työyhteisöstä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi erinomaisessa ohjauksessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja työllistyt suoraan Prysmian Groupin työntekijäksi.

Prysmian Group on maailman suurin energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja, jonka liikevaihto on yli 11 miljardia euroa. Prysmian Group on aidosti globaali yritys, jolla on tytäryhtiöitä yli 50 maassa, 112 tehdasta, 25 tutkimus- ja kehityskeskusta ja noin 30 000 työntekijää. Suomessa Prysmian Group Finlandilla on henkilöstöä 550 ja tuotantolaitokset Oulussa ja Pikkalassa. Lisätietoja yhtiöstä: www.prysmiangroup.fi

Lisätietoja Baronalta arkisin 12 - 13 antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Huomioithan, että kaikki rekrytointiin liittyvät yhteydenotot tulee osoittaa Baronalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta.