(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatioasentaja kunnossapitotehtäviin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme sähköautomaatioasentajaa kunnossapito/huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle elintarviketeollisuuteen.

Työtehtävässä suoritat elintarviketeollisuuden laitteiden ennakkohuoltoja sekä kunnossapitotehtäviä. Pääset haastamaan itseäsi monipuolisesti sekä mekaanisten huoltotöiden parissa että sähkövikojen etsinässä ja korjaamisessa.

Toivomme: tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuslaitteiden huollosta ja kunnossapidosta. Automaatio- ja sähköosaaminen sekä hygieniapassi lasketaan eduksi tehtävässä. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti, että osana ryhmää. Kyseessä 2-vuorotyö, mutta mahdollisuutta satunnaiseen 3-vuorotyöhön edellytetään.

Tarjoamme: mielenkiintoisia ja haasteellisia kunnossapitoasentajan tehtäviä elintarviketeollisuuden laitoksessa. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sen jälkeen on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut asentaja, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin: Anssi Pekkarinen, 043 8243624