(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatioasentaja kunnossapitotehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme sähköautomaatioasentajaa kunnossapito/huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle elintarviketeollisuuteen.

Toivomme: tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuslaitteiden huollosta ja kunnossapidosta. Automaatio- ja sähköosaaminen sekä hygieniapassi lasketaan eduksi tehtävässä. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti, että osana ryhmää. Mahdollisuutta työskennellä kolmivuorotyössä edellytetään.

Tarjoamme: mielenkiintoisia ja haasteellisia kunnossapitoasentajan tehtäviä elintarviketeollisuuden laitoksessa. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sen jälkeen on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut kunnossapidon ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin: Anssi Pekkarinen p. 043 824 3624