(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Haemme elintarviketeollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Keravalle kahta sähköautomaatioasentajaa vastaamaan tehtaan sähkö- ja automaatiolaitteistojen kunnossapidosta.

Sähköautomaatioasentajan toimenkuvaan kuuluu tuotannon laitteiston toimivuudesta huolehtiminen. Vastaat kunnossapitojärjestelmässä määriteltyjen huoltojen suorittamisesta ja raportoit suorittamasi työtehtävät järjestelmään. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden vuorossa työskentelevien kanssa, ja informoit mahdollisista poikkeamista eteenpäin. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 37,5 h/viikko.

Tehtävässä pääset suoraan vakituiseen työsuhteeseen alansa johtavaan yritykseen ja työpanoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavaisen työyhteisön jatkuvan tuen. Paikassa sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi vaihtelevissa ja haasteellisissa tehtävissä.

Hakijoilta toivomme alaan soveltuvaa koulutusta, sekä aiempaa kokemusta teollisuuden sähkölaitteiden vianetsinnästä ja korjauksesta. Työ edellyttää näkemystä sähkö- ja automaatiojärjestelmien kokonaisrakenteesta ja -toiminnoista. Olethan työntekijänä huolellinen ja tarkka, ja pystyt suoriutua tehtävistä paineen alla itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.